Ако да какво си слагате?
Ще ми бъде интересно мацки,ако споделите ,защото аз не слагам по принцип грим за плаж
.
.Какви аксесоари имате за плаж?"Ако сте фен на слънчевите лъчи е необходимо да се има предвид, че гримът в този случай трябва да бъде
сведен до минимум и да извършва не само декоративна, но също така и защитна функция. Когато отивате
на плаж не използвайте мазни кремове, моливи и сенки, те могат да провокират изгаряне на кожата.
Сенките най-добре е да бъдат на суха основа, спиралата трябва да е водоустойчива , а червилото със
слънцезащитни свойства и хидратиращ ефект. Най-добрият вариант за плажа ще бъде гланц за устни.
Предпочитаните сенки по-добре е да бъдат в естествени нюанси, защото ярките ще изглеждат вулгарно.
Не е нужно за плажа да използвате пудра или основа. По добре нанесете на лицето слънцезащитни средства
за да го предпазят от ултравиолетовите лъчи и от изгарян.
Ако не използвате гланц или червило със защитно действие тогава използвайте защитни средства. Кожата
на устните е много чуствителна затова е належащо на всеки час да се нанася защитно средство."(http://www.grim-bg.net)

Още повече, че май е вредно. Поне доколкото знам е вредно да ходиш на солариум с ФДТ или пудра, така че не ги ползвам и за плаж. Слагам си само гланц, за да не ми изсъхват усните