Грим на плажа,аксесоари

Техники, трикове, снимки, грим на звезди...или всичко за макияжа!

Грим на плажа,аксесоари

Мнениеот LADYLIKE на 28.04.2009, 10:08:39

Гримирате ли се за плаж? Изображение Ако да какво си слагате? Изображение Ще ми бъде интересно мацки,ако споделите ,защото аз не слагам по принцип грим за плаж Изображение . :g37: .Какви аксесоари имате за плаж?

"Ако сте фен на слънчевите лъчи е необходимо да се има предвид, че гримът в този случай трябва да бъде
сведен до минимум и да извършва не само декоративна, но също така и защитна функция. Когато отивате
на плаж не използвайте мазни кремове, моливи и сенки, те могат да провокират изгаряне на кожата.
Сенките най-добре е да бъдат на суха основа, спиралата трябва да е водоустойчива , а червилото със
слънцезащитни свойства и хидратиращ ефект. Най-добрият вариант за плажа ще бъде гланц за устни.
Предпочитаните сенки по-добре е да бъдат в естествени нюанси, защото ярките ще изглеждат вулгарно.
Не е нужно за плажа да използвате пудра или основа. По добре нанесете на лицето слънцезащитни средства
за да го предпазят от ултравиолетовите лъчи и от изгарян.
Ако не използвате гланц или червило със защитно действие тогава използвайте защитни средства. Кожата
на устните е много чуствителна затова е належащо на всеки час да се нанася защитно средство."(http://www.grim-bg.net)
ИзображениеИзображение
Аватар
LADYLIKE
Козметичен Експерт

Re: Грим на плажа,аксесоари

Мнениеот розичка на 28.04.2009, 14:47:20

Не виждам смисъл да се гримирам, когато съм на плаж! :g35: Още повече, че май е вредно. Поне доколкото знам е вредно да ходиш на солариум с ФДТ или пудра, така че не ги ползвам и за плаж. Слагам си само гланц, за да не ми изсъхват усните :g56:
....
Аватар
розичка
ВИП Форумец

Мнениеот zizi на 28.04.2009, 19:17:09

и аз не се гримирам, когато ходя на плаж- слагам само крем с по-висок фактор и балсам за устни. А колкото до аксесоарите и тях ги свеждам до минимум, защото съм си губила бижута и е неприятно.
Life isn't about waiting for the storm to pass,it's about learning to dance in the rain!
Аватар
zizi
cute_but_psycho

Мнениеот FairyRock на 29.04.2009, 04:57:28

Аз слагам само крем с фактор и ФДТ.Неприятно ми е да изляза без ФДТ, дори и на плаж. А той после и без това сам си пада, като вляза във водата, ама тогава малко или много има вече някакъв тен, така че...
Иначе аксесоари не нося на плаж ;)
If something is hard to do, it's not worth doing!
Homer Simpson
Аватар
FairyRock
Кандидат - Козметичен Експерт

Мнениеот sweet_love на 29.04.2009, 14:10:38

На лицето си не слагам нищо, освен защитен крем с висок фактор и балсам за устни (също с фактор) :g56: Аксесоарите са сведени до минимум- нещо за косата и очила (при това рядко). Бижута не нося никави. А иначе знам (или поне така са ми казвали), че ползването на грим на плажа, както и в солариума, изобщо не е препоръчително. :g56:
"You know that place between sleep and awake, the place where you can still remember dreaming? That's where I'll always love you, Peter Pan. That's where I'll be
waiting. -Tinkerbell"
Аватар
sweet_love
Слънчице

Мнениеот april0neal на 30.04.2009, 15:56:20

Аз също не нося никакъв грим на плажа.Крем със слънцезащитен фактор 50 за лицето и балсам за устните.А колкото до аксесоарите най много някоя ефтина диадемка и ластичка за коса...вече съм губила два чифта обеци-1 златни и 1 сребърни ...ии вече не слагам почти нищо
Само слабите се стремят към порядък, силните владеят хаоса.
Аватар
april0neal
Мацка

Мнениеот ДрЪн-дРЪн-F на 01.05.2009, 20:16:51

Аз също не се гримирам за плаж :g48:
Години: 18
Кожа: Суха,към смесена.Носа се бели и има черни точки.
Коса: Боядисана.Изправям и кърдря с преса.Понякога с сешоар.
Аватар
ДрЪн-дРЪн-F
ВИП Форумец

Мнениеот EMPRESS на 02.05.2009, 00:42:44

Никаъв грим, само слънцезащитни продукти.
Бижута нося от време на време, но предимно дърво и т.н., защото среброто потъмнява, а злато и скъпоценности не ми се губят из водата и пясъка...
Други аксесоари - имам много готини шапки,сламени :g35: Нося плажни полички/шалчета, разни плажни рокли/туники...Та освен това и очилата и плажната чанта, други аксесоари не знам да мъкна с мен :g35:
Години: 22
Кожа: Смесена, мазна Т-зона и лющене на останалите места
Коса: Мазни корени и сухи краища, боядисвана, третирана с преса от време на време
Аватар
EMPRESS
ВИП Форумец

Мнениеот bebe6o4e на 10.06.2010, 12:38:19

И аз не се гримирам на плажа, не виждам никакъв смисъл да го правя. Слагам само балсам или гланц за устни и слънцезащитни продукти. Бижута също не слагам, с изключение на пръстените, с които съм винаги.
Аватар
bebe6o4e
Новак

Назад към Грим